19/12/2018 0 comment

По доаѓањето на  децата на свет, најголемиот број родители едноставно забораваат на својот или на брачниот живот. Децата стануваат центарот на светот. За нив се прави и невозможното, а на речиси ...

29/10/2018 0 comment

Д-р Александар Митов e магистер по јавно здравје и влијанија на животната средина врз здравјето. Повеќе од компетентен за да одговориме на неколку дилеми и прашања.   Ваш Аптекар:„Лекуваме ...

19/12/2018 0 comment

Jа подаруваме книгата "Паметни жени погрешни избори" од Д-р Корнел Коуен и Д-р Мелвин Киндер за нашите редовни читатели. Во соработка со ...

19/12/2018 0 comment

Исклучително лековита и корисна билка, меѓу народот позната и како „плод на иднината“ бидејќи има многукратно позитивно дејство врз човековиот ...

19/12/2018 0 comment

Наш добро познат соговорник, врвен македонски аплинист и спортист. Љубител на карпите, планините, мразот и на височините. Трагач по непознатото и предизвиците. Овојпат Игор Талевски во еден поинаков ...

26/04/2018 0 comment

Состојки:10 бобинки аронија 10 малини 1 банана 1 јаболко 1 шолја вода   Подготовка: Ставете ги сите состојки во блендер и блендирајте додека не добиете соединета смеса.  

Hide Main content block

За Нас

Ваш Аптекар, наменето да ги задоволи вашите потреби за квалитетни информации во врска со употребата на лековите и другите средства кои ги земате во аптеките. Ние се грижиме за вашето здравје и ќе ви обезбедиме интересни содржини кои директно ќе влијаат врз вашиот приод кон лекувањето и начинот на живот воопшто.

Следете не на Facebook

Newsletter

Внесете ја вашата е-пошта и навремено дознајте за сите новости и информации поврзани со Ваш Аптекар.