22/11/2018 0 comment

Jа подаруваме книгата "За нервозниот карактер" од Алфред Адлер за нашите редовни читатели. Во соработка со издавачката куќа Ѓурѓа. Споделете ја објавата, во коментар повикајте пријател/ка да ...

29/10/2018 0 comment

Ја подаруваме книгата "Психологија на љубовта" од Сигмунд Фројд. Насоки: 1. За учество стиснете Like на страната на PlusPharma Аптеки https://www.facebook.com/PlusPharma.Apteki/ 2. Во ...

22/11/2018 0 comment

Витаминот К припаѓа во групата на витамини растворливи во масти, познат уште  и како коагулациски или антихеморагичен витамин. Има голема улога ...

22/11/2018 0 comment

Исклучително лековита и корисна билка, меѓу народот позната и како „плод на иднината“ бидејќи има многукратно позитивно дејство врз човековиот ...

22/11/2018 0 comment

Наш добро познат соговорник, врвен македонски аплинист и спортист. Љубител на карпите, планините, мразот и на височините. Трагач по непознатото и предизвиците. Овојпат Игор Талевски во еден поинаков ...

26/04/2018 0 comment

Состојки:10 бобинки аронија 10 малини 1 банана 1 јаболко 1 шолја вода   Подготовка: Ставете ги сите состојки во блендер и блендирајте додека не добиете соединета смеса.  

Hide Main content block

За Нас

Ваш Аптекар, наменето да ги задоволи вашите потреби за квалитетни информации во врска со употребата на лековите и другите средства кои ги земате во аптеките. Ние се грижиме за вашето здравје и ќе ви обезбедиме интересни содржини кои директно ќе влијаат врз вашиот приод кон лекувањето и начинот на живот воопшто.

Следете не на Facebook

Newsletter

Внесете ја вашата е-пошта и навремено дознајте за сите новости и информации поврзани со Ваш Аптекар.