27/04/2018 0 comment

Pothuaj është privilegj të kemi gjumë cilësor dhe të rregullt në kohën moderne.Gjumi cilësor është esencial për shëndet të mirë dhe për rritjen dhe zhvillimin normal të fëmijëve.Dihet që gjumi i ...

13/11/2017 0 comment

E konsumojmë çdo ditë dhe organizmit i duhet. Githsesi, nëse konsumohet me sasira të arsyshme dhe optimale.Nga ana tjetër, konsiderohet dhe si armik i shëndetit tuaj sepse rregulla për konsum të ...

27/04/2018 0 comment

Ndërprerja e frymëmarrjes gjatë kohës së gjumit mund të paraqitet te secili. Megjithatë, nëse frekuenca e ndërprerjes së frymëmarrjes është shumë e ...

27/04/2018 0 comment

Të ngrënit e ushqimit të shëndetshëm, dhe para se gjithash të balancuar, konsiderohet si një nga faktorët kryesor për shëndet të mirë dhe pothuaj ...

27/04/2018 0 comment

Në kulturën e jetës bashkëkohore e cila e promovon dhunën në gjithçka, duke filluar nga muzika e deri te vidoe lojrat, filmat dhe emisionet televizive, idea që ta regjistroni fëmijën tuaj në klubet e ...

10/03/2017 0 comment

Përbërësit e nevojshëm për gjashtë persona: 800 g kotëletë derri të prera në pjesë më të vogla, 600 gr shampinjone, 2 kokërra qepe, 2 dl ajkë, 1 dl verë e bardhë, 30 g gjalp, kripë dhe piper. ...

Hide Main content block

rreth nesh

Shëndeti nuk është vetëm mungesë e sëmundjes, shëndeti është mirëqenie e plotë psiqike, fizike dhe emcionale. Misioni ynë do të jet i tillë. Me anë të këshillave të thjeshta dhe të shkurta dhe me përmbatje të cilat me shumë kujdes janë zgjedhur, ne ju ofrojmë të dhëna praktike të zbatueshme për përmirësimin e cilësisë së jetës në përgjithësi.

Ndiqni ne në Facebook

Newsletter

Shkruani e-mailin