Сподели со пријателите

Подаруваме Книга

Ја подаруваме книгата "Детска Психологија" од Алфред Адлер.

Насоки:
1. Споделете ја информацијата на Facebook
2. Во коментари означете пријател или пријателка под постот на Facebook и одговорете на прашањето:
На која возраст децата почнуваат со прашањата за бебињата?

Одговорот можете да го најдете во нашиот текст за полова зрелост на следниов линк:

http://vasaptekar.mk/index.php/pedijatar/item/2538-polova-zrelost


Доколку има повеќе точни одговори,  1 учесник со точен одговор во петок попладне 02.11.2018 ќе бидe избран по случаен избор.


 

За Нас

Ваш Аптекар, наменето да ги задоволи вашите потреби за квалитетни информации во врска со употребата на лековите и другите средства кои ги земате во аптеките. Ние се грижиме за вашето здравје и ќе ви обезбедиме интересни содржини кои директно ќе влијаат врз вашиот приод кон лекувањето и начинот на живот воопшто.

Следете не на Facebook

Newsletter

Внесете ја вашата е-пошта и навремено дознајте за сите новости и информации поврзани со Ваш Аптекар.