Сподели со пријателите

Смуди од бобинки

Состојки:

10 бобинки аронија
10 малини
1 банана
1 јаболко
1 шолја вода
 
Подготовка:
Ставете ги сите состојки во блендер и блендирајте додека не добиете соединета смеса.
 

За Нас

Ваш Аптекар, наменето да ги задоволи вашите потреби за квалитетни информации во врска со употребата на лековите и другите средства кои ги земате во аптеките. Ние се грижиме за вашето здравје и ќе ви обезбедиме интересни содржини кои директно ќе влијаат врз вашиот приод кон лекувањето и начинот на живот воопшто.

Следете не на Facebook

Newsletter

Внесете ја вашата е-пошта и навремено дознајте за сите новости и информации поврзани со Ваш Аптекар.