20/10/2021 0 comment

Filmi i parë i animuar doli në vitin 2013, i cili u pasua nga një vazhdim i dytë vitin e kaluar, me titull The Croods: New AgeZhvillimi i filmit ndjek jetën e familjes Croods, e cila jeton në ...

01/12/2020 0 comment

Poret nuk mund të zhduken, por sigurohuni që ato të bëhen miniaturë   Nuk ka asnjë mënyrë për të hequr qafe poret, ju keni ngecur me ato për gjithë jetën, por mund t'i zvogëloni vëllimin e ...

20/10/2021 0 comment

Thesari i pasur i vitaminave dhe mineraleve kryesore është i shkëlqyeshëm për shikimin, mbron nga demenca dhe gastriti, ruan shëndetin e mëlçisë, ...

20/10/2021 0 comment

Stërvitja me intensitet të lartë Stërvitja me intensitet të ulët80% është ritmi maksimal i zemrës që duhet të arrini në mënyrë që stërvitja ose ushtrimi të numërohet në kategorinë e stërvitjes ...

25/06/2021 0 comment

Përbërësit e nevojshëm: ·       500 g karkaleca ·       1 marule të vogël ·       4-5 feta ...

Hide Main content block

rreth nesh

Shëndeti nuk është vetëm mungesë e sëmundjes, shëndeti është mirëqenie e plotë psiqike, fizike dhe emcionale. Misioni ynë do të jet i tillë. Me anë të këshillave të thjeshta dhe të shkurta dhe me përmbatje të cilat me shumë kujdes janë zgjedhur, ne ju ofrojmë të dhëna praktike të zbatueshme për përmirësimin e cilësisë së jetës në përgjithësi.

Ndiqni ne në Facebook

Newsletter

Shkruani e-mailin