Сподели со пријателите

Çelësi i vetë-promovimit të suksesshëm (online dhe offline)

Vetë-promovimi modest është më pak i suksesshëm sesa mburrja pa masë!

 
VETËPËRMBAJTJE
Mos e teproni me postime, mos e teproni me fjalë lavdërimi. Gjallëroni publikun kohë pas kohe dhe referojuni fakteve që askush nuk mund t'i kundërshtojë. Mos luftoni për sasi, por për cilësi. 

SHPREHI
Ndjenjat e shqetësimit të shkaktuar nga vetë-promovimi janë të zakonshme. A ndjeheni si furracak, si mashtrues? Si ta tejkaloni atë? Thjesht , injorojeni atë, pretendoni se nuk ekziston derisa të jeni mësuar me të. Nëse i qëndroni besnik vetes dhe njohurive tuaja, askush nuk do të vë re se keni turp. 

EMPATIA
Empatia ju lejon të shihni gjërat nga një këndvështrim tjetër - vendosni veten në këpucët e dikujt tjetër dhe rishikoni ato që keni botuar. Nëse akoma e aprovoni përmbajtjen, atëherë padyshim që është e përshtatshme. 

PROAKTIVITETI
Ka mënyra të panumërta për eprorët tuaj për të zbuluar se çfarë keni bërë pa u mburrur. Emri juaj në raportet e punës, email në lidhje me atë që keni bërë - shihni punën tuaj në një mënyrë delikate. 

PIKAT KRYESORE
Sa më e pasur të jetë biografia, aq më mirë? Një studim i vitit 2011 thotë se më pak është më shumë. Arritjet kryesore bëhen të parëndësishme kur paraqiten me një pirg me ato të parëndësishme. Pra, jo, nuk duhet të përmendësh kursin spanjoll për një muaj!
 

rreth nesh

Shëndeti nuk është vetëm mungesë e sëmundjes, shëndeti është mirëqenie e plotë psiqike, fizike dhe emcionale. Misioni ynë do të jet i tillë. Me anë të këshillave të thjeshta dhe të shkurta dhe me përmbatje të cilat me shumë kujdes janë zgjedhur, ne ju ofrojmë të dhëna praktike të zbatueshme për përmirësimin e cilësisë së jetës në përgjithësi.

Ndiqni ne në Facebook

Newsletter

Shkruani e-mailin