Сподели со пријателите

Çfarë në kohën e lirë? - TV-SERIAL The Undoing

Rolet kryesore i interpretojnë Nikol Kidman dhe Hju Grant, kjo padyshim që e bën tërheqëse këtë mini-serial me 6 episodë. Nikol Kidman interpreton Grace, një terapiste e pasur në Nju Jork, jeta e së cilës kthehet përmbys pasi ajo dhe familja e saj janë përfshirë në një rast fatal. Në thelb, seriali është një version i shkëlqyer modern i një historie klasike detektive që nuk lë askënd indiferent.  
 

rreth nesh

Shëndeti nuk është vetëm mungesë e sëmundjes, shëndeti është mirëqenie e plotë psiqike, fizike dhe emcionale. Misioni ynë do të jet i tillë. Me anë të këshillave të thjeshta dhe të shkurta dhe me përmbatje të cilat me shumë kujdes janë zgjedhur, ne ju ofrojmë të dhëna praktike të zbatueshme për përmirësimin e cilësisë së jetës në përgjithësi.

Ndiqni ne në Facebook

Newsletter

Shkruani e-mailin