Сподели со пријателите

Çfarë në kohën e lirë? - DOKUMENTAR The Social Dilemma

Ky është një mësim për çdo prind dhe çdo të ri të bllokuar para një ekrani blu. Dokumentari përqendrohet në aspektet e këqija të përdorimit të platformave sociale. Vetë krijuesit flasin për rreziqet e produktit të tyre, duke zbuluar sekretin e madh pas ekranit. 

rreth nesh

Shëndeti nuk është vetëm mungesë e sëmundjes, shëndeti është mirëqenie e plotë psiqike, fizike dhe emcionale. Misioni ynë do të jet i tillë. Me anë të këshillave të thjeshta dhe të shkurta dhe me përmbatje të cilat me shumë kujdes janë zgjedhur, ne ju ofrojmë të dhëna praktike të zbatueshme për përmirësimin e cilësisë së jetës në përgjithësi.

Ndiqni ne në Facebook

Newsletter

Shkruani e-mailin