Сподели со пријателите

KOHA PËR MË TË DASHURIT TUAJ

Sillni një atmosferë pozitive në shtëpi përmes aktiviteteve që përfshijnë fëmijët.
 
 
1. Në Youtube kërkoni ndonjë nga videot të #thedadlab#, të cilat janë interesante dhe edukative, sidomos eksperimentet me ujë. Përfshini fëmijën tuaj në procesin e punës.
 
 
2.Nëse jeni në shëtitje me fëmijët ose nipërit tuaj, angazhoni të mbledhin gjethe të thata. Mundohuni që këto gjethe të jenë nga ndonjë lendinë e pastër ose thjesht pastroni ata. Përdorni listat për të prodhuar kafshë të ndryshme si në foto.
 
 
3.Mësoni të dashurit tuaj se punimet me dorë kanë vlerë të pa çmueshme, sidomos kur punohen me materiale natyrore.
Boçet janë një motiv i përkryerqë të punoni dekorime për festat e vitit të ri, apo?

 

rreth nesh

Shëndeti nuk është vetëm mungesë e sëmundjes, shëndeti është mirëqenie e plotë psiqike, fizike dhe emcionale. Misioni ynë do të jet i tillë. Me anë të këshillave të thjeshta dhe të shkurta dhe me përmbatje të cilat me shumë kujdes janë zgjedhur, ne ju ofrojmë të dhëna praktike të zbatueshme për përmirësimin e cilësisë së jetës në përgjithësi.

Ndiqni ne në Facebook

Newsletter

Shkruani e-mailin