Сподели со пријателите

Çfarë në kohën e lirë? FILMI "Dolittle“

Kokoshka dhe e gjithë familja e mbledhur tog para TV është gjithmonë një ide e mirë, sidomos në dimër. Kjo është arsyeja pse ne rekomandojmë këtë film aventureske familjare për legjendarin  dr. Xhon Dulitle. Sapo të bëhet i ve, mjeku i famshëm do të tërhiqet nga bota dhe do të komunikojë vetëm me kafshët e tij ekzotike. Por pasi mbretëresha e re Victoria sëmuret, ai dhe miqtë e tij me gëzof shkuan në ishullin mitik në kërkim të një kure. Në vitin 2020, privilegji i interpretimit të karakterit të mjekut të çuditshëm i përkiste Robert Douni Xhunior simpatik. 

rreth nesh

Shëndeti nuk është vetëm mungesë e sëmundjes, shëndeti është mirëqenie e plotë psiqike, fizike dhe emcionale. Misioni ynë do të jet i tillë. Me anë të këshillave të thjeshta dhe të shkurta dhe me përmbatje të cilat me shumë kujdes janë zgjedhur, ne ju ofrojmë të dhëna praktike të zbatueshme për përmirësimin e cilësisë së jetës në përgjithësi.

Ndiqni ne në Facebook

Newsletter

Shkruani e-mailin