Сподели со пријателите

Çfarë në kohën e lirë? - FILM I ANIMUAR The Croods: New Age

Filmi i parë i animuar doli në vitin 2013, i cili u pasua nga një vazhdim i dytë vitin e kaluar, me titull The Croods: New AgeZhvillimi i filmit ndjek jetën e familjes Croods, e cila jeton në shpellë dhe aventurat e tyre në botën e panjohur të fantazisë. Kast i shkëlqyeshëm që huazoi zërat e personazheve si Nikola Kejxh, Ema Stone, Rajan Reinolds, premton argëtim të madh për të gjithë familjen. 

rreth nesh

Shëndeti nuk është vetëm mungesë e sëmundjes, shëndeti është mirëqenie e plotë psiqike, fizike dhe emcionale. Misioni ynë do të jet i tillë. Me anë të këshillave të thjeshta dhe të shkurta dhe me përmbatje të cilat me shumë kujdes janë zgjedhur, ne ju ofrojmë të dhëna praktike të zbatueshme për përmirësimin e cilësisë së jetës në përgjithësi.

Ndiqni ne në Facebook

Newsletter

Shkruani e-mailin