Сподели со пријателите

Thana

Thanat, ato të thatat, janë ideale për të parandaluar ftohjet dhe gripin, pasi ato janë në krye të listës me më shumë vitaminë C në përbërje. Ato rekomandohen veçanërisht për njerëzit që vuajnë nga anemia dhe diabeti. 

rreth nesh

Shëndeti nuk është vetëm mungesë e sëmundjes, shëndeti është mirëqenie e plotë psiqike, fizike dhe emcionale. Misioni ynë do të jet i tillë. Me anë të këshillave të thjeshta dhe të shkurta dhe me përmbatje të cilat me shumë kujdes janë zgjedhur, ne ju ofrojmë të dhëna praktike të zbatueshme për përmirësimin e cilësisë së jetës në përgjithësi.

Ndiqni ne në Facebook

Newsletter

Shkruani e-mailin