Сподели со пријателите

ВРЕМЕ ЗА НАЈМАЛИТЕ

ВНЕСЕТЕ ПОЗИТИВНА АТМОСФЕРА ВО ДОМОТ ПРЕКУ АКТИВНОСТИ ВО КОИ ЌЕ ГИ ВКЛУЧИТЕ ДЕЦАТА.


1. На YouTube, побарајте некое од видеата на #thedadlab – интересни се и поучни, особено експериментите со вода. Вклучете го детето во процесот на изработка.
 
 
 
2. Додека сте на прошетка со децата или внуците, дајте им задача да собираат суви листови. Погрижете се тие да бидат од некоја чиста лединка или едноставно измијте ги дома. Искористете ги листовите за да изработите различни животинки како на фотографијата.
 
 
3. Научете ги најмалите дека рачните изработки имаат непроценлива вредност, особено кога се изработени со природни материјали. Шишарките се одличен мо­ тив за да изработите ново­ годишни украси, зарем не?
 

За Нас

Ваш Аптекар, наменето да ги задоволи вашите потреби за квалитетни информации во врска со употребата на лековите и другите средства кои ги земате во аптеките. Ние се грижиме за вашето здравје и ќе ви обезбедиме интересни содржини кои директно ќе влијаат врз вашиот приод кон лекувањето и начинот на живот воопшто.

Следете не на Facebook

Newsletter

Внесете ја вашата е-пошта и навремено дознајте за сите новости и информации поврзани со Ваш Аптекар.